Nytt bad

Nytt bad til avtalt tid og pris

Nytt bad

Vi hjelper deg å pusse opp badet

Skal du pusse opp badet? Bolig & Utemiljø hjelper deg med alt fra planlegging til fullførelse. Vi tar ansvar for alle søknader til offentlige etater og sørger for godkjenning etter gjeldene forskrifter. Vi har fagfolk alt fra tømrerarbeid, murere, elektrikere og rørleggere. Den kompetansen vi ikke har blant egne ansatte har vi gode samarbeidspartnere på.

Vi leverer alltid i henhold til avtale, både på pris og tidspunkt. Om du skal bo i boligen under rehabiliteringen av badet er det viktig at prosjektet gjennomføres effektivt og i samarbeid med deg som kunde slik du raskt kan ta i brukt ditt nye bad.
shutterstock_88644493

Planlegg badet

Vi liker å hjelpe dere i prosessen med å planlegge et nytt bad, men det er viktig at dere har gjort dere opp noen meninger tidlig i prosessen. Tenk gjennom hvilke behov familien har og søk inspirasjon rundt omkring. Kontakt oss og avtal tid for møte og befaring.
shutterstock_292675544

Flere tjenester

IMG00860

Påbygg av hus

Påbygg, tilbygg og ombygging av hus. Bolig & Utemiljø har en unik kombinasjon av dyktige fagpersoner som sikrer en effektiv gjennomførelse av alle typer prosjekter. Kontakt oss for et møte hvor vi kan diskutere dine planer og ideer. Vi bidrar med vår kompetanse også i prosessen frem til byggestart.
renovering_hus_utencrop

Renovering av hus

Oppussing, renovering eller rehabilitering av hus. Uansett hvilket navn en velger så handler det om å modernisere en eldre bolig til ny standard. Bolig & Utemiljø har tverrfaglig kompetanse som sikrer hele prosessen gjennom å ha fagfolk innen flere fag som jobber tett sammen for å sikre det endelige resultatet.
nybygg_small

Nybygg

Har du vurdert å bygge nytt hus? For mange vil dette være den beste løsningen foran å kjøpe et gammelt hus som ofte må fikses for store beløp. Planløsningen var kanskje ikke slik en hadde tenkt seg. Hus bygget på 70 og 80 tallet hadde planløsninger som ikke er hensiktsmessige etter dagens standard. Den beste løsningen er da å bygge nytt. .