Lekeplasser

Spør oss om råd

Påbygg av hus

Utnytt de muligheter som finnes på din eiendom

Sammen med Trigonor er vi totalleverandører av lekemiljøer til barnehager, skoler og skolefritidsordninger. Bolig & Utemiljø foretar alt av grunnarbeid og montering av alt lekeutstyr i henhold til gjeldene forskrifter. Vi foretar om ønskelig vedlikehold og reparasjon av bevegelig leketøy.

Vi bygger og drifter både store og små lekeplasser som skal danne trygge rammer for barna til å utfolde seg fysisk..
shutterstock_522313279

Fra ide til ferdig lekeplass

Sammen med Trigonor leverer vi mer enn bare produkter. Vi tilbyr også totalentrepriser for komplette lekeplasser. I samarbeid med utvalgte fagfolk, tar vi ansvar for hele prosessen inkludert idéutvikling, prosjektering, montering og videre vedlikehold.
lekeplass3

Flere tjenester

IMG00860

Påbygg av hus

Påbygg, tilbygg og ombygging av hus. Bolig & Utemiljø har en unik kombinasjon av dyktige fagpersoner som sikrer en effektiv gjennomførelse av alle typer prosjekter. Kontakt oss for et møte hvor vi kan diskutere dine planer og ideer. Vi bidrar med vår kompetanse også i prosessen frem til byggestart.
renovering_hus_utencrop

Renovering av hus

Oppussing, renovering eller rehabilitering av hus. Uansett hvilket navn en velger så handler det om å modernisere en eldre bolig til ny standard. Bolig & Utemiljø har tverrfaglig kompetanse som sikrer hele prosessen gjennom å ha fagfolk innen flere fag som jobber tett sammen for å sikre det endelige resultatet.
nybygg_small

Nybygg

Har du vurdert å bygge nytt hus? For mange vil dette være den beste løsningen foran å kjøpe et gammelt hus som ofte må fikses for store beløp. Planløsningen var kanskje ikke slik en hadde tenkt seg. Hus bygget på 70 og 80 tallet hadde planløsninger som ikke er hensiktsmessige etter dagens standard. Den beste løsningen er da å bygge nytt. .
baderom

Nytt bad

Skal du pusse opp badet? Bolig & Utemiljø hjelper deg med alt fra planlegging til fullførelse. Vi tar ansvar for alle søknader til offentlige etater og sørger for godkjenning etter gjeldene forskrifter. Vi har fagfolk alt fra tømrerarbeid, murere, elektrikere og rørleggere. Den kompetansen vi ikke har blant egne ansatte har vi gode samarbeidspartnere på.
Ikon-02

Tittelen over teksten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec faucibus in elit a tristique. Suspendisse facilisis, urna in eleifend convallis, urna lorem pretium nisi, non tincidunt sapien elit id augue.
Ikon-01

Dette er en tittel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec faucibus in elit a tristique. Suspendisse facilisis, urna in eleifend convallis, urna lorem pretium nisi, non tincidunt sapien elit id augue.