Våre tjenester

Bolig & Utemiljø har flere virksomhetsområder fra nybygg og påbygg til bad og lekeplasser

Stor bredde i kompetanse sikrer en god totalleveranse

Bolig & Utemiljø har spesialisert seg innen flere felt, noe som vi anser som en fordel innenfor de fleste prosjekter vi kjører. I menyen under presenterer vi de ulike tjenestene vi tilbyr.
IMG00860

Påbygg av hus

Påbygg, tilbygg og ombygging av hus. Bolig & Utemiljø har en unik kombinasjon av dyktige fagpersoner som sikrer en effektiv gjennomførelse av alle typer prosjekter. Kontakt oss for et møte hvor vi kan diskutere dine planer og ideer. Vi bidrar med vår kompetanse også i prosessen frem til byggestart.
renovering_hus_utencrop

Renovering av hus

Oppussing, renovering eller rehabilitering av hus. Uansett hvilket navn en velger så handler det om å modernisere en eldre bolig til ny standard. Bolig & Utemiljø har tverrfaglig kompetanse som sikrer hele prosessen gjennom å ha fagfolk innen flere fag som jobber tett sammen for å sikre det endelige resultatet.
nybygg_small

Nybygg

Har du vurdert å bygge nytt hus? For mange vil dette være den beste løsningen foran å kjøpe et gammelt hus som ofte må fikses for store beløp. Planløsningen var kanskje ikke slik en hadde tenkt seg. Hus bygget på 70 og 80 tallet hadde planløsninger som ikke er hensiktsmessige etter dagens standard. Den beste løsningen er da å bygge nytt. .
baderom

Nytt bad

Skal du pusse opp badet? Bolig & Utemiljø hjelper deg med alt fra planlegging til fullførelse. Vi tar ansvar for alle søknader til offentlige etater og sørger for godkjenning etter gjeldene forskrifter. Vi har fagfolk alt fra tømrerarbeid, murere, elektrikere og rørleggere. Den kompetansen vi ikke har blant egne ansatte har vi gode samarbeidspartnere på.
lekeplasser_ikkecrop

Lekeplasser

Sammen med Trigonor er vi totalleverandører av lekemiljøer til barnehager, skoler og skolefritidsordninger. Bolig & Utemiljø foretar alt av grunnarbeid og montering av alt lekeutstyr i henhold til gjeldene forskrifter. Vi foretar om ønskelig vedlikehold og reparasjon av bevegelig leketøy.