Fornye eller bygge nytt bad ?


18.03.2017
Renovere Bad
Når man fornyer eller bygger nytt bad er det mange valg å ta. Bolig & Utemiljø vil hjelpe dere med beslutningsprosessen.

shutterstock 564982681
Når man skal fornye eller bygge nytt bad er det mange ting å tenke på. Hvor mye skal det koste, hvilke materialer skal man velge. Fliser,vinyl eller kanskje våtromspanel?

Mange tror at det eneste man kan ha på et bad er fliser,  noe som ikke er korrekt. Vi bygger mange flotte bad med vinyl på gulv og vegg eller eller våtromsplater. Det finnes utrolig mye fint å velge i. Be om hjelp så kan vi bistå med kreative forslag, dere kan få se bilder av tidligere badeprosjekter, det hjelper ofte for å sette igang kreativiteten.

En av fordelene med å velge vinyl på gulvet er at dette fungerer som en meget sikker membran, det ferdige gulvet har da dobbel funksjon. En annen fordel med vinyl er at dette er svært enkel å holde rent, du slipper at støv og små partikkler setter seg fast i fugene når man vasker. 

Hva er viktigst for deg, flott design eller enklere renhold, kanskje du er opptatt av begge deler?  uansett er det viktigste at du får et bad som er bygget ihht dagens standard, og at du får dokumentasjon på alt som gjøres.